Adam Repair

Hvor er iPhone lavet? Hvor fremstilles og samles de originale iPhones? Vi udvikler og designer

Nederst på bagsiden af de fleste iPhones er det skrevet med små bogstaver Designet af Apple i Californien Samlet i Kina

Designet af Apple California; samlet i Kina . I tvister med iPhone-fans spekuleres dette ofte af ejere af Xiaomi, OnePlus, Meizu og andre helt kinesiske Android-smartphones. De insisterer på, at deres enheder kun adskiller sig fra Apple-enheder i pris, men oprindelsesland har de en.

Hos Adam Repair er vi eksperter i mobil computer og tablet reparation, smartphone tilbehør. og har vi over 15 års erfaring med reparation og servicering af elektronik, Smartphones, Computer og Tablets. Vi vil være din lokale IT- og reparationspartner i Valby. Derfor tilbyder vi reparation og service af alle de populære telefoner PC og Tablets fra bl.a. Apple, Samsung, OnePlus, Huawei, Sony, Nokia, HTC, Google, LG, HP, Acer, Dell, Lenovo og mange flere.

Tim Cook er overbevist om, at iPhone er en amerikansk smartphone

I dette tilfælde opstår spørgsmålet straks om tilgængeligheden af produktionskapacitet, kvalificeret personale, tilgængeligheden af naturressourcer, bekvemmeligheden ved logistik og i alt den samlede pris for en sådan virksomhed.

derfor er geografi fra Apples leverandører til produktion af flagskibet iPhone X ret omfattende:

Koreansk Samsung er ansvarlig for OLED-skærme og RAM

Beskyttelsesbriller er produceret af American Corning

Mobilkommunikationsmoduler leveret af amerikanske Intel og Qualcomm

Trådløse chips er lavet af American Broadcom

En serie processorer er lavet af taiwanske TSMC

NFC-chips til enheden er oprettet af europæisk AMS

PCB’er fremstilles af japanske Fujikura og andre asiatiske virksomheder

Kameraer til iPhone X leveret af japansk Sony

Højttalerne er hovedsageligt produceret af kinesiske AAC-teknologier

Andre komponenter er lavet af koreanske LG, japanske Nissha, koreanske Interflex og mange flere.

Og det er bare de virksomheder, som jeg formåede at trække ud af studiet af kinesisk informationsressource iChunt, som forsøgte at beregne omkostningerne til alle komponenter i Apples nuværende flagskib.

Komponenterne til iPhone produceres i forskellige lande rundt omkring i verden – nøjagtigt hvor de kan produceres i tilstrækkelig kvalitet og relativt billigt.

Kæmpe kinesiske fabrikker er ansvarlige for at samle iPhone

Kæmpe kinesiske fabrikker er ansvarlige for at samle iPhone

IPhone og andet Apple-udstyr er samlet af de gigantiske kinesiske fabrikker Foxconn og Pegatron. Dette skyldes hovedsagelig arbejdsomkostningerne, 3 til 5 gange lavere end i USA.

Ikke kun prisen, men også medarbejdernes kvalifikationer spiller en stor rolle. Tim Cook påpegede dette tidligere i et interview med CBS News.

Men vi er sikre på, at det første sted i spørgsmålet om samlingssted for længe har været taget naturressourcer – sjældne jordarter, der i 2014 blev udvundet i Kina mere end 10 gange mere end i USA.

Så vidt vi ved, er det praktisk taget umuligt at føre dem ud af landet “rå” i kinesisk virkelighed, men i form af færdige produkter – ikke noget problem.

I løbet af de næste par år er det sikkert, at Kina fortsat vil udøve sin indflydelse på dette emne på Apple og andre virksomheder, der beskæftiger sig med smartphones. Derfor vises indskriften fortsat på iPhone-etuiet Assembled in China.

Det vigtigste er, at smartphonen er udviklet af amerikanske sind

Det vigtigste er, at smartphonen er udviklet af amerikanske sind

Ja, der er nok komponenter på iPhone, der ikke er direkte relateret til USA. Ja, Apple-smartphones samles ikke af amerikanske hænder. Men er det nok til at kalde dem kinesiske, europæiske, japanske eller hvad?

Lad os tegne en banal parallel. Din yndlings Coca-Cola er produceret af det amerikanske firma The Coca-Cola Company, men det gør det ikke bare i USA, fordi transport af sodavand fra et kontinent til et andet er bestemt ikke det vigtigste firma. mere rentabelt.

Derfor bygger den fabrikker og yder produktionstilladelser i næsten alle lande i verden, inklusive Rusland eller Ukraine. Men vi tror ikke, at Coca-Cola er en lokal drink og ikke sætter den på niveau med vores Baikal, Kryushon, hertuginde eller hvad som helst.

Spørgsmålet opstår, hvorfor så sammenligner vi iPhone med andre smartphones samlet i Kina. Dette er grundlæggende forkert, da det ikke betyder noget, hvor de sætter enheden sammen, men hvor de kom op med, hvordan man gør det rigtigt.

Med hensyn til konceptet, design, udseende og andre funktioner Apple-smartphones Medarbejdere i USA svarer, derfor skal iPhone betragtes som en amerikansk smartphone og ikke en anden.

Smartphoneserien, som det enorme Apple-firma arbejder på, er den mest populære og højeste. Siden den sidste modeludgivelse er der ikke gået meget tid, men allerede millioner af mennesker har erhvervet en helt ny gadget. “Apple-telefoner” flyver væk som kager. En sådan popularitet er forbundet med gadgets kvalitet og dens prestige. Mange bruger bare penge på anerkendelse af virksomheden, nogen ser ned på kinesiske smartphones.

Men her er det, der virkelig overrasker: Mange iPhone-ejere tror stærkt på, at deres gadgets er de bedste, bare fordi de ikke er blevet rørt af den kinesiske hånd. Men hvad en skuffelse. Bekymringen “Apple” er kun en udvikler og designer af en smartphone, men få mennesker ved, hvor iPhones er samlet.

Historie

Ledet af, er kommet langt for at blive. Apple er nu kendt over hele verden. Tidligere var han engageret i alt undtagen smartphones. Det var Jobs, der havde ideen om at oprette en sådan telefon. Men først arbejdede han på en tablet.

Derefter ville han slippe af med tastaturet og skabe en sensorisk model, som vi alle allerede har kendt. Jobs ‘hovedopgave var at udvikle en multitouch-skærm. Han ønskede, at brugeren kunne skrive ved at berøre skærmen. Da back-to-back-handlinger førte til, at Jobs så et sådant teknologisk mirakel foran ham, besluttede han at fjerne ideen om en tablet og bringe multitouch til telefonen.

Popularitet

Da gadgetens popularitet ankom, spekulerede få mennesker på, hvor iPhones blev samlet. Det vigtigste var virksomhedens prestige og popularitet. Forresten var der intet salg af de første 3 generationer af telefoner i Rusland.

Men iPhone 4 blev først købt af den russiske præsident Dmitry Medvedev. Det var måske motorens galskab, der har varet i 6 år. Den Siri-backede gadget var den seneste fra firmaets præsident Steve Jobs. Han døde dagen efter præsentationen. Det var ikke meningen at se de senere kreationer fra “æble” -firmaet.

I løbet af denne tid var produktionen i fuld gang. Denne popularitet af snebold måtte opretholdes. Med udgivelsen af ​​den næste gadget tænkte folk stadig ikke på, hvor iPhones blev lavet. De, der ikke havde råd til at købe den originale model, turde købe kopier.

Historie Iphone

Kinesiske smartphones

Parallelt fra iPhone 6 begyndte smartphone-markedet at dukke op kinesiske flagskibsprodukter … De adskiller sig ikke i kvaliteten af ​​materialer, teknisk udstyr. Disse gadgets var kun ringere end “Apple-telefoner” i pris. desuden var kinesiske smartphones flere gange billigere.
Ejerne af den amerikanske telefon på alle måder, de kan hån og bagvaskelse af de nye flagskibe. De troede, at da en smartphone er samlet på en kinesisk fabrik, betyder det, at der ikke kommer noget godt ud af det. Men af ​​en eller anden grund glemmer disse mennesker, hvor de rent faktisk samler iPhones.

Overraskelse

Få mennesker kender placeringen af ​​fabrikken, hvor amerikanske telefoner samles. Det ser ud til, at fabrikken ifølge tingene skal være i USA. Men det var der ikke. Foxconn afslører et koncept som “taiwansk iPhone”. Fabrikken ligger i Republikken Kina.

Foxconn fungerer ikke kun med Apple-produkter. Det fremstiller kameraer til Canon, populære spilkonsoller, mobiltelefoner til Motorola, Xiaomi og OnePlus. Opretter også bundkort ikke kun under sit eget mærke, men også til det berømte firma Intel.

Overraskelse Iphone

Det skal bemærkes, at virksomhedens historie har udviklet sig hurtigt. Dens grundlægger Terry Gow startede sin aktivitet i 1974. Oprindeligt oprettede han små plastdele til fjernsyn. Men efter 14 år var virksomheden i stand til at åbne sin fabrik i Kina. I dag ejer virksomheden et stort antal datterselskaber, samarbejder med store bekymringer og producerer elektroniske komponenter og komponenter til det.

Hvorfor er iPhone-producenten placeret i Kina? For at forstå, om dette problem er et problem, skal du forstå fordelene ved sådant arbejde. Pointen er, at de, der har besøgt Foxconn City mindst en gang forstår omfanget af hele virksomheden.

For nu er det ikke kun en virksomhed – det er en lille by med over 230.000 mennesker, der arbejder og bor. Nogle af dem bruger næsten al deres tid her – 6 dage om ugen i 12 timer. Nogle af arbejderne bor på territoriet i kaserner.

Foxconn City er et komplet system, der ikke kun kræver et så stort antal arbejdere, men også visse regler og arbejdsmodeller. Der er 3 hundrede sikkerhedsvagter, der overvåger strømmen af ​​medarbejdere. Hver dag i byens køkken laver kokke masser af svinekød og ris. Folk arbejder dag og nat.

Stedet, hvor iPhones er samlet, er fantastisk. Og ikke kun på grund af dens skala, men også på grund af dens effektivitet. Og dette er måske svaret på spørgsmålet om, hvorfor amerikanske smartphones fremstilles her. Pointen er, at det er umuligt at finde så mange gratis ingeniører i USA. Ifølge forskning tager det næsten et år at få så mange mennesker omkring dig. I Kina tager det en halv måned.

Selvom den nuværende iPhone-producent er Taiwan, ligger fabrikken i Kina, kan gadgeten ikke kaldes rent kinesisk. For eksempel kan nogle detaljer til dato kaldes rent amerikanske. Først og fremmest er det glas. Corning-anlægget i Kentucky producerer glas til iPhone.

Rest American og software … Et enormt datacenter i North Carolina er oprettet til at støtte brugerne. Halvledere kan også betragtes som rent amerikanske, de samles i Texas.

iPhone-producenten

Vej

Måske er det værd at forstå, hvor fremstillingen af ​​en gadget begynder. Hovedkontoret er beliggende i staten Californien i Cupertino. Dette er det sted, der er markeret på smartphoneshallen: Designet af Apple i Californien. Det er indlysende, at alle ideer og projekter blev født under impulsen fra firmaet “apple”. De arbejder her med designet og softwaren.

Så hvor iPhones fremstilles, får vi det – nogle dele samles og produceres i Kina. Her er det værd at forstå, at hvis du pludselig hører om en amerikansk, malaysisk, finsk eller anden forsamling – alt dette er ikke sandt, for fra begyndelsen gik iPhone-telefonen til Kina. Og i princippet er det det.

Information

Hvis du nu undrer dig over, hvor dit “æble” kom fra, men du ikke ved, hvordan du finder producenten af ​​iPhone, skal du henvise til enhedsoplysningerne. Det er her modelnummeret er placeret. De, der købte en smartphone fra en officiel repræsentant, har selvfølgelig ikke brug for sådan kontrol. Men hvis du pludselig ville spare penge og købte en iPhone på siden, skal du hellere spille det sikkert.

adam repair

For at finde ud af, om din telefon tilhører et bestemt land, ser vi efter. Det er normalt angivet i feltet, hvor enheden sælges, samt i telefonens menu. I afsnittet “Indstillinger” i afsnittet “Generelt” er der et element “Om enheden”. For hurtigt at bestemme, hvor enheden kom fra, kan du bruge webstedet iphonefrom.com. Der har vi lige indtastet serienummeret og opdager enhedens oprindelse.

Vej

Hvis du ikke kan bestemme det via webstedet, kan du selv finde ud af det. Normalt består antallet ikke kun af cifre, men også af fire bogstaver. Det ligner noget som MC354LL. Vi er kun opmærksomme på de sidste to breve. Der er en liste på Internettet med afkodning af alle bogstavpar. For eksempel betyder “LL”, at telefonen er fra USA. Hvis du har en kinesisk kopi, står der “CH”.

Budget iPhone

Som nævnt tidligere kan du ende med en anden iPhone. Taiwan og Kina kan producere vellykkede kopier af denne gadget, da de selv er involveret i produktionen af ​​originalen. Så det er let at finde kinesiske “Apple” -kopier. Plus, de er ret godt udført.

De fleste af de falske modeller kan næsten ikke skelnes fra originalen. Hvis du har brug for en iPhone kun for prestige, vil meget få mennesker forstå, at du har en kopi uden at hente den. Kun materialerne kan give bedragerne, selvfølgelig er de af dårlig kvalitet og billige sammenlignet med den amerikanske version. Det kan også være i navnet, for eksempel Goophone i5s.

Iphone

Du bemærker muligvis også udskiftningen i telefonens indre skal. For det første er enheden flere gange svagere end originalen. For det andet fungerer det under Android-kontrol, som vi forsøgte at style til iOS. Nå, det giver naturligvis en falsk kvalitet af kameraet. Smartphonen tilfredsstiller mere end alle eksterne behov.

I dag vil vi prøve at finde ud af, hvor iPhones er samlet. Ved at besvare dette spørgsmål vil alle være i stand til at forstå, om originalen virkelig er foran dem. Eller sælges produkterne falske? Normalt genkendes originale iPhones let af fagfolk. Men uerfaren bruger vil sandsynligvis ikke klare den aktuelle opgave. Så hvad med produktion og samling af æbleprodukter?

Hvor samles iPhones? At tackle dette problem er faktisk ikke så let som det ser ud til. I dag har folk forskellige meninger om samling og produktion af de undersøgte enheder.

Hvad kan du høre fra brugere over hele verden? For eksempel siger nogle mennesker, at iPhone er produceret i Malaysia. Nogle mennesker tror, ​​at de ægte “æble” gadgets udelukkende fremstilles i USA. Der er også nogle brugere, der tror, ​​at iPhones er lavet i Taiwan eller Finland.

Budget iPhone

Den sidste temmelig populære opfattelse er, at samlingen af ​​iPhones kun sker i Kina. Men hvad skal jeg tro på? Hvilke oplysninger er reelle? Hvad skal vi huske fra produktionen af ​​”æble” -enheder for ikke at møde svindlere?

Om fremstillingsvirksomheden

Et par ord om den organisation, der er involveret i frigivelsen af ​​de studerede gadgets. Producenten af ​​iPhone er Apple. Dette er grunden til, at de tilsvarende enheder kaldes “æble”.

Apple er en original amerikansk idé. Hovedkvarteret for denne organisation er beliggende i Californien. Mere præcist i Cupertino. Men finder montering og produktion af Apple-enheder virkelig sted i Amerika?

Iphoes

Vi udvikler og designer

Faktisk er svaret på dette spørgsmål ikke særlig let. Dette skyldes, at samlingen af ​​iPhones og deres udvikling udføres forskellige steder. Og derfor kan utvetydige svar om det emne, der overvejes, ikke findes.

IPhone er fremstillet af det amerikanske firma Apple. Som vi sagde, er organisationens hovedkvarter i Californien. Her er enhederne ikke samlet, men udviklet. Med andre ord designer de.

Programmører og udviklere designer og modeller nye enheder. Når projektet er godkendt, hvad sker der derefter?

Komponenter til samling Det ser ud til, at alt er ekstremt simpelt og klart – iPhone er under udvikling i USA, hvilket betyder, at Amerika er den rigtige producent af de tilsvarende enheder. Men i virkeligheden er ikke alt så simpelt.

I Apples hovedkvarter er kun udviklingen af ​​fremtidige enheder i gang. Her udføres der ingen samling. Derudover har USA ikke sine egne virksomheder, der kunne producere komponenter til mobile gadgets.

Komponenterne på iPhone sendes til Apple fra hele verden. En iPhone-producent køber dele til sine produkter fra store virksomheder. Ofte er der samarbejde med “Samsung”, “LG”, “Elpida” og Hynix.

De fleste komponenter til Apple-telefoner og andre enheder leveres af Korea. Specifikt ser Apple på Samsung for at få hjælp. Denne organisation fremstiller og leverer processorer til enheder. Derudover arbejder Apple tæt sammen med LG. Denne producent fremstiller LCD-skærme.

Det følger heraf, at hvert Apple-produkt kan kaldes koreansk. Men dette er ikke helt korrekt. Når alt kommer til alt, som vi sagde før, har enhedsproducenten Apple forbindelser med mange virksomheder over hele verden.

Direkte samling

Hvor indsamles iPhones til Rusland og andre regioner? Vi fandt ud af, at de undersøgte enheder er fremstillet i USA, og at deres komponenter primært købes i Korea. Så snart komponenterne er købt og leveret, er det nødvendigt at fortsætte med den direkte samling af telefoner og tablets.

Hvor finder dette trin sted? Samlingen af ​​iPhones finder også sted uden for USA. Foxconn har ansvaret for denne aktivitet. Det er fuldt ejet af Taiwan. IPhones og andre “Apple” -enheder samles kun her. Under alle omstændigheder, hvis vi taler om de originale enheder.

FoxConn er et ret stort, velkendt og pålideligt firma. Hun arbejder med mange organisationer. For eksempel med Dell. Foxconn underskrev en kontrakt med Apple om produktion (samling) af Apple-enheder i 2007. Siden da er det i Taiwan, at iPhone, iPad osv. Stammer fra færdige stykker.

Kæmpe kinesiske fabrikker er ansvarlige for at samle iPhone

Lavet i Kina

Hvor er de originale iPhones samlet? Det ser ud til, at vi allerede har fundet ud af det. Foxconn er et taiwansk firma. Derfor samles originalerne på Apple-enheder i Taiwan.

I virkeligheden er dette ikke helt sandt. FoxConn er, selvom det er et taiwansk firma, baseret i Kina. Specifikt er monteringsstedet for Apple-produkter Guangdong-provinsen. Det ligger på grænsen til Hong Kong.

Hvilken mening kan du komme til? Baseret på ovenstående bør det konkluderes, at iPhones er en almindelig idé i USA, Korea, Taiwan og Kina.

Vi kontrollerer kvaliteten af ​​arbejdet

Vi fandt ud af, hvor iPhones er samlet. Men når enhederne er samlet fra færdige dele, går tingene fremad. Hvilken vej?
De færdige enheder sendes til kvalitetskontrol. Programmører og testere undersøger nøje enheder og sørger for, at Apple-produkter fungerer. Ellers sendes gadgets til butikker med henblik på yderligere salg.

Kvalitetskontrollen af ​​arbejdet udføres i USA i Apples hovedkvarter. Alt er ekstremt simpelt og ligetil. Dette betyder, at iPhone skaber den næste “cirkel” på vej til salg – USA, Korea (og andre lande), Taiwan, Kina, USA.

Komponent udskiftning

Men det er ikke alt. Vi har kun lært grundlæggende oplysninger om fremstilling af Apple-enheder. Der er flere vigtige nuancer.

Hvad taler det om? For eksempel skal det bemærkes, at Apple for nylig kom med et program til at udskifte defekte enheder på egne vegne. Kunder kan returnere defekte enheder til producenten. De repareres enten med reservedele, eller der sendes en ny kopi.

Under lignende omstændigheder vil rigtige iPhone-producenter have flere.

At vide:

USA – enheder sendes her for at kontrollere funktionsdygtighed;
Korea (oftest) – dele, der skal udskiftes, bestilles her;
Taiwan / Kina – enheder adskilles, defekte dele udskiftes, enheder samles.

Derudover, som vi allerede har sagt, sendes Apple-telefoner og tablets til de næste tests i hovedkvarteret i Californien. Det er ikke svært at forstå det emne, der undersøges med den rigtige tilgang.

Advarsel: falsk!

Dagens markeder er fyldt med en række forskellige enheder. Og ikke alle er originale. Oftere og oftere er der forfalskninger i hylderne. Apple-produkter er ofte falske. Det er ikke det mest behagelige fænomen, men næsten alle kan støde på det.

Kopier af iPhones fremstilles i forskellige lande – Kina, Finland eller Taiwan. Du kan skelne dem fra originalerne, men kun med visse færdigheder og viden. Sådan opdages falske iPhone vil blive diskuteret senere.

Der er dog ingen grund til panik, der er en person, der så indskriften “Made in China” på enheden “apple”. Tidligere sagde vi allerede, at de fleste komponenter til iPhone og andre Apple-produkter leveres af Kina. Og derfor kan der være en tilsvarende indskrift på dem.

Hvordan finder jeg producenten?

Ofte på kasserne med nogle iPhones kan du muligvis se signaturen som Samlet i Kina. Men enhver moderne forbruger skal vide, hvor iPhone-originalerne er samlet.

Du bliver også nødt til at være opmærksom på det land, som denne eller den anden enhed blev udviklet til. Hvorfor? Pointen er, at Apple-enheder adskiller sig fra hinanden afhængigt af det land, de blev lanceret til.

Hvordan ved jeg, hvor iPhone blev samlet? Se bare på selve enheden såvel som enhedens kasse. Her kan du se både produktionslandet og regionen, telefonen er beregnet til.
En anden måde at kontrollere er at arbejde med indstillingerne. For at udføre opgaven skal brugeren tænde smartphonen og derefter besøge de følgende sektioner “Indstillinger” – “Generelt” – “Om enheden”. I “Mønster” -blokken skal du se på de sidste bogstaver i kombinationen. Dette er oprindelseslandet. For originaler skal den matche oplysningerne på kassen.

Her er nogle eksempler på underskrifter for forskellige lande:

T – Italien;
TA – Taiwan;
LL – USA;
J – Japan; RR –
Rusland og Moldova
RS – Rusland.

Hvis du dyber dybere ned i de tilbudte oplysninger, er det ikke svært at styre produktionen af ​​iPhones. Hvordan skelnes en original fra en falsk?

Forskelle fra originalen

Forskelle fra originalen

Vi fandt ud af, hvor iPhones er samlet, samt i hvilke lande falskerne er lavet. Hvordan finder jeg originalen?

Det er værd at huske følgende regler:

Hvis du slutter den originale Apple-enhed til iTunes, registreres den hurtigt af systemet og synkroniseres.

Ægte Apple-produkter inkluderer ikke et aftageligt batteri, en antenne eller et eksternt hukommelseskortstik.

IPhone-originaler fungerer kun med et SIM-kort. Falsker kan have flere.

Når du åbner AppStore på en falsk Apple-telefon, startes Play Store. Derudover kører de originale iPhones iOS.

Alle ægte “apple” -enheder har perfekt interface-oversættelse. Ingen stavefejl eller hieroglyffer!

Jphone Mobile Phones

Originalerne på de undersøgte enheder bærer inskriptionerne på bagpanelet: samlet i Kina, designet i Californien. Der skal være et certificeringsmærke og enhedens modelnummer i nærheden.
Bagpanelerne på Apple-telefoner er ikke lette at fjerne. For at gøre dette skal du skrue produktionsboltene af.

Det er alt. Nu er det klart, hvem der producerer “Apple” -enhederne. Og hvordan man skelner en original enhed fra en kopi af en iPhone – også.

Hvor samles iPhones?

Vores liv består af små, hverdagslige ting, der på en eller anden måde påvirker vores trivsel, humør og produktivitet. Jeg har ikke sovet nok – mit hoved gør ondt; drak kaffe for at forbedre situationen og øge moral – blev irritabel.

Jeg vil virkelig planlægge alt, men det kan jeg ikke. Derudover giver alle omkring, som om de er indstiftet, råd: gluten i brød – hold dig væk, det vil dræbe; en chokoladestang i lommen er en direkte vej til tab af tænder. Vi samler de mest almindelige spørgsmål om sundhed, ernæring, sygdomme og giver svar, der hjælper dig med at forstå lidt bedre, hvad der er godt for dit helbred.

Næsten alle drømmer om at købe en Apple-gadget, men for nogle bliver prisen en uoverstigelig hindring på vej til deres drømme. Mange brugere køber ikke telefoner fra officielle Apple-forhandlere. Dette skyldes hovedsageligt, at prisen på disse gadgets er meget billigere, og du kan desuden få den eftertragtede iPhone meget hurtigere, end den ser ud i officielle butikker.

Men glem ikke, at når du køber en iPhone via Apples websted eller fra en officiel butik, vil du helt sikkert modtage en PCT – en enhed specielt tilpasset til at arbejde i dit land. Hvis du har købt din telefon fra en “grå” forhandler, kan du have en række problemer.

Hvor samles iPhones?   Vores liv består af små, hverdagslige ting, der på en eller anden måde påvirker vores trivsel, humør og produktivitet. Jeg har ikke sovet nok - mit hoved gør ondt; drak kaffe for at forbedre situationen og øge moral - blev irritabel.  Jeg vil virkelig planlægge alt, men det kan jeg ikke. Derudover giver alle omkring, som om de er indstiftet, råd: gluten i brød - hold dig væk, det vil dræbe; en chokoladestang i lommen er en direkte vej til tab af tænder. Vi samler de mest almindelige spørgsmål om sundhed, ernæring, sygdomme og giver svar, der hjælper dig med at forstå lidt bedre, hvad der er godt for dit helbred.  Næsten alle drømmer om at købe en Apple-gadget, men for nogle bliver prisen en uoverstigelig hindring på vej til deres drømme. Mange brugere køber ikke telefoner fra officielle Apple-forhandlere. Dette skyldes hovedsageligt, at prisen på disse gadgets er meget billigere, og du kan desuden få den eftertragtede iPhone meget hurtigere, end den ser ud i officielle butikker.  Men glem ikke, at når du køber en iPhone via Apples websted eller fra en officiel butik, vil du helt sikkert modtage en PCT - en enhed specielt tilpasset til at arbejde i dit land. Hvis du har købt din telefon fra en "grå" forhandler, kan du have en række problemer.  Hvor finder du din iPhone-model  For at bestemme hvilket land iPhone blev oprettet til har vi brug for dets serienummer. Vi genkender det ved at kende det og kende det, og hvor selve enheden kom fra.  Du kan gøre dette direkte i butikken ved at se på oplysningerne på bagsiden af ​​iPhone-boksen. Selvom vi anbefaler, at du tjekker modelnummeret direkte gennem telefonmenuen for at udelukke eventuelle uoverensstemmelser (sådanne tilfælde er ikke ualmindelige).  For at gøre dette skal du tænde for iPhone, gå til "Indstillinger", finde afsnittet "Generelt" og derefter gå til punktet "Om denne enhed". Efter at have fundet serienummeret er der to måder, du kan gøre dette på: En nem måde at bestemme "Apple-gadgets" hjemland på er at bruge webstedet. Alt du skal gøre er at indtaste telefonens fulde modelnummer og finde alle de oplysninger, du har brug for om telefonens oprindelse og tilstedeværelsen eller fraværet af et link til en bestemt operatør. Hvis der ikke er nogen måde at bekræfte telefonen via webstedet, kan du selv finde de oplysninger, du er interesseret i.  Telefonens modelnummer består af fire bogstaver og tre tal, men for at bestemme oprindelseslandet for din iPhone behøver du kun de to sidste bogstaver. For eksempel, hvis modelnummeret ser sådan ud - MC354LL, skal du være opmærksom på bogstaverne LL.

Hvor finder du din iPhone-model

For at bestemme hvilket land iPhone blev oprettet til har vi brug for dets serienummer. Vi genkender det ved at kende det og kende det, og hvor selve enheden kom fra.

Du kan gøre dette direkte i butikken ved at se på oplysningerne på bagsiden af ​​iPhone-boksen. Selvom vi anbefaler, at du tjekker modelnummeret direkte gennem telefonmenuen for at udelukke eventuelle uoverensstemmelser (sådanne tilfælde er ikke ualmindelige).

For at gøre dette skal du tænde for iPhone, gå til “Indstillinger”, finde afsnittet “Generelt” og derefter gå til punktet “Om denne enhed”.
Efter at have fundet serienummeret er der to måder, du kan gøre dette på:
En nem måde at bestemme “Apple-gadgets” hjemland på er at bruge webstedet.
Alt du skal gøre er at indtaste telefonens fulde modelnummer og finde alle de oplysninger, du har brug for om telefonens oprindelse og tilstedeværelsen eller fraværet af et link til en bestemt operatør.
Hvis der ikke er nogen måde at bekræfte telefonen via webstedet, kan du selv finde de oplysninger, du er interesseret i.

Telefonens modelnummer består af fire bogstaver og tre tal, men for at bestemme oprindelseslandet for din iPhone behøver du kun de to sidste bogstaver. For eksempel, hvis modelnummeret ser sådan ud – MC354LL, skal du være opmærksom på bogstaverne LL.

Forskelle

Afkodning af iPhone-modelnummer

A – Canada
AB – UAE, Saudi-Arabien
AE – De Forenede Arabiske Emirater, Bahrain, Kuwait, Qatar, Saudi-Arabien
AH – Bahrain, Kuwait
B – Storbritannien eller Irland
BZ – Brasilien
C – Canada
CH – Kina
CN – Slovakiet
СZ – Tjekkiet
D – Tyskland
DN – Holland, Østrig, Tyskland
E – Mexico
EE – Estland
ET – Estland
F – Frankrig
FB – Luxembourg
FS – Finland
FD – Liechtenstein, Østrig eller Schweiz
GR – Grækenland
HB – Israel
HN – Indien
IP – Italien
J – Japan
KH – Kina, Sydkorea
KN – Danmark eller Norge
KS – Finland eller Sverige
LA – Peru, Ecuador, Honduras, Guatemala, Colombia, El Salvador
LE – Argentina
LL – USA
LP – Polen
LT – Litauen
LV – Letland
LZ – Paraguay, Chile
MG – Ungarn MY fra Malaysia
NF – Luxembourg, Belgien, Frankrig
PK – Finland, Polen
PL – Polen
PM – Polen
PO – Portugal
PP – Filippinerne
QL – Italien, Spanien, Portugal
QN – Danmark, Norge, Sverige, Island
RK – Kasakhstan RM – Rusland eller Kasakhstan
RO – Rumænien
RP – Rusland
RR – Rusland
RS – Rusland
RU – Rusland
SE – Serbien
SL – Slovakiet
SO – Sydafrika
SU – Ukraine
T – Italien
TA – Taiwan
TU – Tyrkiet
UA – Ukraine
X – Australien
X – New Zealand
Y – Spanien Singapore ZA
ZD – Tyskland, Belgien, Luxembourg, Holland, Østrig, Frankrig, Schweiz, Monaco
ZP – Hong Kong, Macau

Kontrol af oplåsning af iPhone

I mange lande sælges iPhones specielt låst til et bestemt telefonselskab. I dette tilfælde kan brugen af ​​enheden i andre lande være begrænset. Det er muligt at ordne dette og bruge en helt ny telefon, men på en eller anden måde kræver det en ekstra investering af tid og penge.

For at sikre, at din iPhone fungerer normalt i dit land, er det bedst at kontrollere, når du køber, hvor din Apple-gadget kommer fra, og om den er låst til en bestemt operatør.

Vi byder alle velkommen! Lad os i dag slippe instruktionerne, anmeldelserne, stoppe og tale om oprindelsen af ​​din iPhone eller iPad. Hvorfor besluttede jeg endda at afsætte en artikel til dette nummer? Det er simpelt – efter at have foretaget en lille undersøgelse af mine venner og bekendte (hvoraf mange elsker at bruge i-enheder), blev jeg overrasket over at høre, at næsten alle er overbeviste om, at iPhones produceres og samles på samme måde. hvor det er muligt, men ikke i Kina.

Dette land er altid forbundet med produkter af dårlig kvalitet og er ikke den ideelle Apple-teknologi (selvfølgelig med et par advarsler). Og forgæves, for udover små fabrikker – hvor de største forbrugsvarer produceres, er der et stort antal produktioner fra forskellige virksomheder i verdensklasse i Kina. Men lad os ikke skynde os, lad os løbe fremad, lad os skynde os, men lad os starte i orden …

Hvis vi forenkler det betydeligt (meget), kan hele processen med at fremstille iPhones opdeles i to faser. Det første trin er udviklingen af ​​enheden, software, prototyping osv.

Endelig monteringsproces.

Hvad der er interessant er, at de finder sted i helt forskellige territorier. Eller? Lad os nu tale om hver for sig og finde ud af alt.

Hvor begynder produktionen af ​​iPhones?

Og det hele starter med Apples hovedkvarter i Cupertino (Californien), ikke forgæves på bagcoveret. Din gadget, du kan se indskriften: Designet af Apple i Californien.

Det er i USA, idéerne til nye enheder er født, at designet, udseendet, softwaren (, IOS og meget mere) udvikler sig. At være her, for at sige det tydeligt – hjernen og iværksætteren. Så vi kan med sikkerhed sige, at hovedparten af ​​iPhone er produceret i Cupertino. Og efter min mening den vigtigste del. Enhver der er uenig, jeg vedder på, at kommentarerne afventer! 🙂

Så påstanden om, at iPhone blev lavet i USA, er på ingen måde ubegrundet, og med nogle forbehold kan vi naturligvis sikkert tale om det offentligt.

Hvor er iPhones samlet?

Her, hvis du ikke vidste det på forhånd, vil der være en lille overraskelse. Hvor er alle de originale iPhones samlet? Eksklusivt i Kina (Kina). Derudover har dette altid været tilfældet med alle modeller. Husk, der er ingen finsk, malaysisk, taiwanesisk eller amerikansk iPhone-samling. Der er ikke, og der har aldrig været! Hvis sælgeren eller butikken overbeviser dig om andet, skal du ikke tro – du er snydt, og dette er ikke en original telefon ().

Forresten ser vi på smartphoneens bagpanel, vil vi se “samlet i Kina”. Hvilket bogstaveligt betyder “samlet i Kina”.
Hvorfor der? Der er mange grunde til at vælge Kina som “hjemland” til iPhone.

Produktionsafgiften er en af ​​de laveste.

Lad os se på et par af dem:

Billig arbejdskraft. Med en sådan befolkning mangler der tydeligvis ikke arbejdskraft.

IPhones er meget efterspurgt, og for at dække det skal de fremstilles i stort antal … Det er muligt i Kina.
Hvis du samler i et andet land, for eksempel i USA, vil produktionsomkostningerne for en produktionsenhed stige flere gange (forsikring, løn, logistik), og prisen på det endelige produkt vil stige tilsvarende.

Produktionsafgiften er en af ​​de laveste.

Ekstraktion af sjældne jordarter (brugt til produktion af udstyr) – ca. 90%, det vil sige i resten af ​​verden – kun ca. 10%! Derudover begrænser staten eksporten af ​​disse varer.

Selvfølgelig er disse langt fra alle argumenter og argumenter til fordel for Kina som producentland. Selvom disse er mere end nok til at forstå, hvorfor den mest avancerede og teknologisk ønskelige gadget samles i china.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *